Миколая зустрічаймо в цей святий величний час

Святий, святий Миколаю,

Подивись, як діти тебе кохають.

 Ти пам’ятаєш про нас в небі

Ми молимося до тебе.

 Іде добрий святий

Посміхається в коло,

Чемним дітям б'ються

Серденька весело.

 

      З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Відбулося воно 14 грудня і в нашій школі.

    У організації свята взяли участь учні 5, 6, 7, 10 класів, а також батьки, які долучилися до створення святкової атмосфери. Родзинкою свята було те, що воно проводилось польською мовою, сценарій якого підготувала вчитель польської мови Обозна Зоя Анатоліївна.

 Школярі старанно готувалися до зустрічі із Св. Миколаєм, адже зустріли дорогого гостя з великою радістю, даруючи йому свої вміння та здобуті знання: розказували вірші, співали пісні, танцювали та грали на музичних інструментах, розповідали легенду, розігрували сценки. Найрадіснішою хвилиною для дітей було роздавання подарунків Св. Миколаєм. З невимовною радістю та  притаманною дітям простотою вони підходили до святого доброчинця, щоб отримати подарунок та сфотографуватися на пам’ять.

Радість, усмішка та щирість в дитячих очах ще раз переконали усіх присутніх на святі, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту.

   Велика подяка усім учасникам та організаторам за підготовку та проведення свята.

Більше фото за посиланням