Про методичну студію для вчителів 1-2 класів

13.02.2020 об 11.00 у КЗ «НВК: ЗШ І-ІІІ ст.-гімназія № 23 ВМР» проведено методичну студію для вчителів 1-2 класів «Веселка інноваційних технологій у НУШ».

Директор закладу Богар Наталія Василівна ознайомила присутніх із досвідом роботи та здобутками в напрямку STEM-освіти, який упроваджується протягом трьох років у закладі.

Ткачук Людмила Григорівна, заступник директора з навчально-виховної роботи школи І ступеня, під час виступу «Кейс-уроки як сучасний тренд в освіті» розповіла про технологію «Кейс», структуру та ефективність такого уроку, висвітлила проблеми, які вирішує кейс-урок, поділилась досвідом роботи вчителів початкових класів закладу на освітній платформі Edu Future 7W.

Учителі школи І ступеня провели креативні, змістовні, захоплюючі майстер-класи: «Чи буває веселка без дощу?», «Навіщо сонечку крапочки?», «Stem і Steam – додайте трохи творчості до науки!». Гості методичної студії, крім нової інформації, навчилися виготовляти веселку з кольорової солі, проводити різноманітні досліди, пов`язані з цим явищем, створювати весняні квіти з мастики, бургери у формі комахи сонечка, а також «прокататись» на каруселі, виготовленій за таксономією Блума. Практична частина була побудована за технологією ротації команд.

Методист КУ «ММК» Зима Людмила Трохимівна показала присутнім, наскільки важливим є налагодження партнерських стосунків для учасників освітнього процесу за допомогою цікавих вправ.

Робота в методичній студії подарувала учасникам яскраві веселкові враження.