День самоврядування

У п’ятницю 2 жовтня в нашій школі відбувся День учнівського самоврядування. Це було справжнє свято для школярів, що навчаються і в старших, і молодших класах! Деякі діти спробували себе в ролі викладачів. Старшокласники підготували спеціальні програми для уроків на п’ятницю для учнів 1-5 класів.

Ми запевнилися, що робота вчителя – це важка праця, старання і численні спроби донести то дітей інформацію у найдоступнішому для них вигляді. До кожного учня потрібно знайти особливий підхід, а також до уроків треба готуватися дуже сумлінно!

Отже, День учнівського самоврядування  допоміг учням зміцнити відносини між собою та вчителями, а комусь, можливо, і обрати майбутню професію! Такі дні корисні для нас тим, що кожен може спробувати себе у якості педагога, підкріпити свої знання і перевірити себе на стійкість, толерантність та вміння доносити людям свою думку. Дні самоврядування дозволяють учням розвинути навички мовлення та інші речі. Врешті-решт, це дуже захопливе й цікаве заняття. Тому ця жовтнева п’ятниця перетворилась для нас всіх на чудове й тепле свято!