Всесвітній День миру

Як відомо, 21 вересня весь світ відзначає День миру. В наш час ця тема є надзвичайно актуальною для українців. Політика досягає вух дітей, і молоде покоління готове рішуче відстоювати свою думку й повставати проти гноблення народу.

У нашій школі відбувся відповідний до свята захід – патріотичний флешмоб разом з 33 школою. Всі учні одягли національне вбрання – традиційні українські вишиванки і, співаючи, виконували синхронні рухи під пісні на патріотичну тематику. Діти руками зображували голуба – символ ясного й мирного неба, а їхній девіз був: «Ми хочемо миру!» Для нас мир – це щасливі очі матерів та малят, радісні усмішки юнаків та дівчат, веселі українські пісні і легкі й красиві українські таночки, коли немає сліз, сварок, битв і жертв… Війна – це не просто біда для народу, а свідоме, осмислене вбивство найкращих синів своєї Батьківщини.

Цьогорічний захід був спрямований на те, щоб достукатись до сердець кожного з глядачів і переконати їх, що нам не все одно на ситуацію в країні. Ми прагнемо змінити світ, і ми можемо це зробити. Те, що нам потрібно – це єдність людей і любов до України!

Нам не потрібна війна, ми хочемо миру!