Квест до Дня міста

На честь Дня міста, четвертого вересня, в нашій школі проходив квест для сьомих класів під назвою “Ми пишаємося, що вінничани”. Організовували цю подію учні 10-А класу: Маргарита Черниш, Олександра Ковальська та Олена Мар’янчук. Із п’яти  класів участь взяло три. Для кожної команди було підготовлено по шість складних запитань, що стосувалися історії Вінниці. Це була своєрідна перевірка знань, але у вигляді цікавої, ігрової форми. Станції були розташовані по всій території школи: в актовій залі, їдальні, на стадіоні, тренажерному майданчику, біля центрального входу і т.д

Олександра Ковальська (організатор):”Це виявилося справді цікаво, діти швидко знаходили наші точки, зупинки, давали правильні відповіді, я особисто не очікувала, що вони так швидко справляться з завданнями, діти були спритними і організованими.”

Головну солодку винагороду, а цього разу це була коробка зефіру, отримала команда 7 – В класу.

Софія Дейлик (учасниця; команда 7-го В):”Нам дуже сподобалось! Водночас ми бігали , а з іншого боку дізнавалися багато цікавої інформації про своє місто. Хотілось, щоб такі заходи, проходили частіше, таким чином учні будуть знати своє місто і зможуть перевірити знання!”

Наші переморжці!