ФЛЕШ-МОБ «ЗА МИР»

27 вересня о 13:00 біля ТЦ «Sky Park» відбувся міський Флеш-моб «За МИР». Школярі-восьмикласники усіх вінницьких шкіл зібралися тут, щоб висловити громадську позицію. За чотири дні вони виконали грандіозну роботу – вивчили танець. Близько тисячі чоловік були присутніми на репетиціях. І ось те, чого вони так довго чекали, сталося! О дванадцятій годині учні зібрались біля водонапірної вежі та провели декілька генеральних репетицій. Після невеликої перерви школярі у вишиванках та щ розмальованими синьою та жовтою фарбою долонями розпочали свій виступ. Навколо зібралось багато глядачів, які спостерігали за дійством. На флеш-мобі було присутнє телебачення – оператори телеканалів ICTV, 1+1, СТБ, Віта, ВДТ, ЕВЕРЕСТ та ін. Флеш-моб допоміг висловити думку школярів щодо сьогоднішніх подій в Україні, підтримати активний спосіб життя та завести нові знайомства.

Дійство було незвичайно цікавим. Після виступу хлопці й дівчата  разом скандували «Україна!» з піднятими в небо долонями. Акція неабияк згуртувала школярів у спільній справі й усі залишились задоволеними. Останнім часом подібні заходи часто проводяться в усіх містах України, показуючи думку громадян.

Маємо надію, що цей флеш-моб не залишив байдужим тих людей, які можуть посприяти вирішенню проблем, до яких намагались привернути увагу школярі.