Ми за мир!

Кожного року в усіх куточках світу проходять заходи, присвячені цьому дню. Їх завдання – спонукати окремих людей, групи та громади до осмислення проблем миру, обміну інформацією та практичним досвідом для його досягнення. У цей день організовують концерти, форуми, акції та конкурси, не включенням стала і наша школа.

19-го вересня на подвір’ї навчального закладу зібрались учні 5-11 класів щоб утворити фігури голубів. Напередодні свята учні малювати зображення птахів на асфальті.. До речі, вийшло досить непогано – усі голуби були різними, але по-своєму цікавими. Аби цей день залишив по собі приємні спогади, прес-центр школи фільмував усе, що відбувалося. Школярі були по-святковому вбрані, у вишиванках. Учні 5-6 класів одягнули синьо-жовті рукавички, що своїми кольорами символізували прапор України. (фото- та відео- звіт можна переглянути у Галереї)

Дійство було по справжньому святковим й усі, включаючи дорослих та дітей, залишилися задоволеними. Адміністрація школи своїми закликами «Ми за Мир!» підбадьорювала учасників акції.

У такий важкий для України час неабияк важливо згуртувалися та показати, що для нас є дійсно цінним. Ми сподіваємося, що ця акція не просто пройде як черговий флеш-моб, а й усіх свідомих громадян нашої держави. Хочеться вірити, що такі заходи будуть відбуватися в нашій школі неодноразово і ніхто не залишиться осторонь.