Урок Добра

Учні 3-Б класу нашої школи прийняли участь у Всеукраїнському мистецькому проекті «Урок Добра!», який було організовано за підтримки Folk Ukraine.

Своє вітання для учнів з Вінниці школярі Київської середньої загальноосвітньої школи №25 передали у вигляді власноруч зроблених іграшок. Наші діти теж загорілися ідеєю дружби та спілкування, тож вирішили надіслати подарунок у відповідь.

19 вересня на площі біля Вінницького обласного краєзнавчого музею, неподалік пам’ятника Т.Г.Шевченку було проведено «Урок Добра», де учні розмовляли про добрі вчинки та з захопленням  ділилися своїми мріями. Основне, чого бажали діти – це щастя, здоров'я, гарних оцінок та миру. Школярі підготували для своїх однолітків подарунки у вигляді власноруч розмальованих іменних підківок, символічних значків.  Після уроку школярі весело і безтурботно відпускали свої мрії у вигляді повітряних кульок із власноруч зробленими білими голубами у синє небо, щиро сподіваючись, що все задумане обов’язково реалізується.

Ідея товаришувати зі школярами іншої області дітям надзвичайно сподобалася. Тож перші мости дружби між школами-побратимами уже прокладено!

Ніколи не згасне бажання малят творити добро на планеті Земля!