Благодійна акція на підтримку сил АТО

Крок до благочинності

         Уже починаючи з 1 вересня 2014 року у нашій школі триває акція "Замість квітів учителям - допомога українській армії". Дякуючи учням, їхнім батькам, учителям навчального закладу, за кілька днів було зібрано 23657 грн. 50 коп., 10 тисяч з яких  відразу було передано батальйону оперативного призначення військової частини 30-08 національної гвардії України. Це саме той батальйон, який не сьогодні - завтра буде відправлений у зону АТО. Зараз хлопці чекають перегрупування у зв'язку з так званим перемир'ям. В основному тут знаходяться добровольці, які готові у будь-яку хвилину стати на захист своєї держави.

         З вищезазначених грошей 2300 грн. було витрачено на бронежелет нашому учителеві інформатики - Паламарчуку  Роману Михайловичу. Було придбано і передано 4 прапори, 34 метри жовто-блакитної стрічки, ліки, джгути, обезболюючі препарати - все те, що необхідне сьогодні нашим солдатам, які вирушають на фронт, або ж  які сьогодні перебувають у військовому госпіталі. 2000грн. передали безпосередньо нашому вінницькому національному батальйону.

         1000 грн. було витрачено на протез Владу Кузнєцову - 21-річному захиснику Вітчизни, який на полі бою втратив кисть руки.

         У час проведення акції "Зігрій солдата", яку проводить благодійний фонд "Підтримай армію України" наша школа перерахувала 3500грн. на придбання термобілизни

         Окрім винограду, персиків, яблук, слив, цукерок, наші учні передали солдатам свої малюнки, листи , браслети з національною символікою. Хлопці радо приймали подарунки. Для них це не просто солодощі, не просто гарні прикраси, кольорові картинки - це своєрідна підтримка, вони відчувають, що ми з ними поряд, ми готові їм допомогти. Принаймні морально...

         Зараз продовжується акція "Не будь байдужим". Саме тому закликаємо усіх наших читачів не стояти осторонь тих подій, які відбуваються у нашій країні. Всіляко допомагати, долучатися до підтримки нашої української армії.

Слава Україні!

Героям слава!!!