Комунальний захід «Вінницький ліцей № 23» нагороджено відзнакою «Лідер розвитку STEM-освіти»

Комунальний захід «Вінницький ліцей № 23» нагороджено відзнакою «Лідер розвитку STEM-освіти» за системний підхід у розвитку STEM-освіти, вагомі досягнення в інноваційній педагогічній, науковій діяльності (наказ Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 23.10.2023 N 32 «Про проведення Всеукраїнського заходу «Ми розвиваємо STEM»).
Всеукраїнський захід «Ми розвиваємо STEM» організовано відділом STEM-освіти Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» у співпраці з Національним центром «Мала академія наук України», освітньої платформи «Єдина атестаційна система» та інших партнерів. Метою було виявлення, поширення ефективних підходів і результативних рішень розвитку напрямів STEM-освіти та створення інформаційної бази даних закладів освіти, які впроваджують STEM.
Педагогічний колектив ліцею успішно та результативно впроваджує діджиталізацію освітнього процесу, що актуально в умовах сьогодення. У березні-серпні 2024 року педагогічні працівники Вінницького ліцею № 23 приєдналися до Єдиної атестаційної системи (ЄАС) https://eas.nppu.org . Завдяки долучення до системи ЄАС атестація педагогічних працівників набуває іншого змісту, стає більш відкритою, прозорою та об’єктивною.