Олімпійський урок

З метою відзначення Дня фізичної культури і спорту, пропаганди здорового способу життя та популяризації олімпійських принципів та ідеалів 27 вересня 2018 року в навчальному закладі було проведено Олімпійський урок.

Для участі в заході було запрошено видатну спортсменку, майстра спорту міжнародного класу з пара пауерліфтингу, рекордсменку світу з пауерліфтингу, учасницю  Паралімпійських ігор в Ріо-де-Женейро Мар’яну Шевчук.

Олімпійський урок був присвячений людям сильним духом – паралімпійцям. У ході заходу присутні ознайомились з історією виникнення паралімпійських ігор, особливістю цих змагань, становленням та розвитком паралімпійського руху в Україні та світі, участю українських спортсменів у Паралімпійських іграх, їх здобутками і досягненнями. Важливою мотиваційною складовою виховного заходу – була зустріч та бесіда з Мар’яною Шевчук.

В цей день в закладі були проведені спортивні змагання. Учні та команди, які зайняли призові місця нагороджені грамотами й автографами від Мар’яну Шевчук.